Foto: www.foto-an.nl
Foto: www.foto-an.nl Foto:

Elst Bruist: woensdag 30 mei

ELST - Op woensdag 30 mei is in Elst 'een bruisend lifestyle event'. Vanaf 17.30 uur bruist het namelijk voor de vierde keer in de Over-Betuwse plaats. Initiatiefneemster is Angela Heukshoven van Bian-visagie; zij wil onder de titel ' Elst Bruist' laten weten dat Elst veel te bieden heeft.

Dit mooie en chique evenement dat zowel voor mannen en vrouwen is, vindt plaats in De Hucht aan de Stationsstraat in Elst. Herenboerderij De Hucht / Brasserie BinX ligt centraal, op loopafstand van het station, goed bereikbaar met trein, bus en fiets.

Elst Bruist opent het ' plein van smaak' om 17.30 uur waar de bezoeker allerlei lekkere hapjes en drankjes van de plaatselijke horeca kan proeven. De officiële opening is om 19.00 uur, waarná de Elsterse ondernemers zichzelf voorstellen.

Toegangskaartje kost in de voorverkoop 5,00 euro. "U krijgt hiervoor een avondvullend programma; zoals een dans optredens, live muziek en dj, twee keer een modeshow, inclusief een gratis lot en een gratis muntje. Tijdens de avond vindt er een loterij plaats. De prijzen worden ter beschikking gesteld door de deelnemende ondernemers. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar stichting Leergeld Oostbetuwe.

Alles omtrent Elst Bruist op 30 mei is te volgen via www.elstbruist.nl en via https://www.facebook.com/elstbruist/.