PWA en OBZM (foto: Nicky Kapel)
PWA en OBZM (foto: Nicky Kapel)

PWA Elst viert vijftigjarig bestaan met de 3Js

ELST - Het 50 jarig jubileum van PWA (in 1968 ontstond muziekvereniging PWA in Elst vanuit de toenmalige muziekverenigingen Juliana en ST Henricus) wordt spectaculair gevierd op zondagavond 20 mei (1e pinksterdag) op het Plein bij het gemeentehuis in Elst. Hiervoor haalt PWA de 3Js naar Elst.

Tijdens deze speciale ‘Overbetuwe Zingt mee-XL’ uitvoering voeren we samen met andere lokale artiesten dit spektakel op. Het belooft één grote feestende menigte te worden en is natuurlijk gratis toegankelijk! Er is een prachtig podium, het plein is voor een groot gedeelte overdekt en natuurlijk is de horeca ook present.

Op maandag 21 mei vanaf 13.00 uur zet PWA het Plein om in Duitse sferen met ‘Das PWA PInksterfest’, tijdens Elst op Stelten, met optredens van onder andere zustervereniging Tann Rhön uit Duitsland en Bigband Bemmel.

Voor leden, oud-leden en (oud-)dirigenten van PWA begint het jubileumweekend met een feestavond op zaterdag 19 mei 20.00 uur in het clubgebouw op sportpark De Pas in het gebouw De Toekomst.

Meer informatie over de jubileumactiviteiten en informatie over de feestavond staan op de Facebookpagina van PWA en op www.pwa-elst.nl.