Schilderij geschilderd door Robert Piket
Schilderij geschilderd door Robert Piket

ArtTiek in De Verbinding

ZETTEN - Op zaterdag 12 mei is er voor de derde keer ArtTiek in De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten.

ArtTiek exposeeet schilderijen, die door de cursisten op dinsdagmiddag zijn gemaakt. Ook zijn er schilderijen te zien die door Robert Piket geschilderd of gerestaureerd zijn. Een deel van de opbrengst van de verkochte schilderijen komt ten goede aan het ontmoetingscentrum.

Ook zijn er andere mooie spullen te zien en te koop. Zoals bronzen en houten beelden, sieraden en andere mooie artikelen. "Bent u nieuwsgierig geworden kom dan eens gezellig langs op zaterdag 12 mei tussen 11.00 en 15.00 uur. De koffie met warm appelgebak staat klaar."

Voorspeelavond bij Sint-Willibrordus

HERVELD - Op maandag 14 mei is er in De Hoendrik in Herveld van 18.50-19.20 uur weer een voorspeelavond van de leerlingen van muziekvereniging Sint-Willibrordus. Alle leerlingen en het jongerenorkest Future laten horen wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben op hun saxofoon, trompet, trommel, trombone et cetera. Iedereen is welkom om deze avond vrijblijvend binnen te lopen en te komen luisteren.

De muziekvereniging verzorgt muzieklessen voor kinderen vanaf groep 5, en geeft ook opfris- of omscholingslessen voor volwassenen. De eerste zes lessen zijn altijd gratis om rustig te kunnen bekijken of blaasmuziek of slagwerk iets voor je is. Nieuwe leerlingen of leden zijn uiteraard altijd welkom. Als je ongeveer A-niveau speelt, kun je direct mee gaan spelen in het fanfare-orkest of met de slagwerkgroep. De lessen en repetities zijn allemaal op maandag. Meer informatie is verkrijgbaar tijdens de voorspeelavond of via willibrordus.ha@gmail.com.