Afbeelding
Foto:

Bingo in De Verbinding

ZETTEN - Op donderdagavond 17 mei is er in Ontmoetingscentrum De Verbinding aan de Stationsstraat 1 in Zetten een gezellige bingo.

Deze begint om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur staan de deuren open.Op deze avond speelt men twee keer drie ronden. Bij elke ronde is er drie keer kans op een prijs. Op de bingotafel staat een groot aantal prijzen verdeeld in twee groepen waaruit de winnaar zelf een keuze kunt. Categorie 1 is voor de 3e en 2e prijs en categorie 2 is voor de 1e prijs. Deze prijsjes bestaan uit huishoudelijke artikelen, lekkernijen en leuke hebbedingetjes.

De entree is op deze avond voor abonnementhouders 3,50 en voor niet-abonnementhouders 5,00 euro. Dit is inclusief de bingokaart en één kopje koffie. Koopt men twee kaarten betaalt men voor de tweede kaart een euro minder. "Heeft u zin in een leuke avond in een prettige sfeer kom dan gezellig naar Ontmoetingscentrum De Verbinding. Voor vragen of info kan men bellen naar onze gastvrouw / gastheer op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur op telefoonnummer 0488 453187."