Pasar Malam Elst

ELST – Op zaterdag 12 en zondag 13 mei (moederdag) vindt de allereerste Pasar Malam Elst plaats in sporthal Het Westeraam in Elst.

In een gemeente met veel Indonesische/Molukse inwoners kan een eigen Pasar Malam niet ontbreken, daarom heeft stichting Elst Events het initiatief genomen om dit nieuwe evenement in Elst te organiseren. Op zaterdag 12 mei opent de burgemeester van de Gemeente Overbetuwe om 12.00 uur de deuren van de sporthal. Na een rondgang langs de standhouders zal hij een paar woorden richten tot het aanwezige publiek, waarna gastheer en DJ Paul Salakory zorgt voor een muzikale start van de pasar. De verschillende kraampjes zorgen voor een gezellige markt waar de standhouders zorgen voor een groot aanbod aan leuke spulletjes zoals kleding, accessoires, sambal, wierook en nog veel meer.

Op het podium zorgen de live bands Noya Lohy Noya, Hot News en Jammd voor een heerlijke sfeer gedurende de dag en op zaterdag- en zondagavond gaat het dak eraf met feestband Gazooth. De dansgroepen Sekar Ayu en Bunga Melati laten de gasten genieten van een aantal kleurrijke Indonesische dansen. Tijdens dit alles kan in het horecagedeelte genoten worden van een drankje en authentieke Indische gerechten. Ook zijn er volop zoete lekkernijen en frisse versnaperingen te verkrijgen.

Het programma met tijden van de diverse optredens staan op www.stichtingelstevents.nl. De organisatie van de Pasar Malam Elst is in handen van Mandy Schopman en Nourredine Tmim van Stichting Elst Events. Meer informatie is te verkrijgen via 06 22382125.