Rommelmarkt bij De Voorhof in Kesteren

KESTEREN - Op zaterdag 12 mei is in Kesteren de jaarlijkse rommelmarkt van kerkelijk centrum De Voorhof. Deze is van 9.30-13.30 uur en wordt gehouden aan de Nedereindsestraat 30C, op het plein tussen de kerk en Ons Dorpshuis. Bij nat weer wordt de handel naar binnen verplaatst.

Voor zeer schappelijke prijzen zijn er mooie spullen van goede kwaliteit te koop. Zoals altijd is er een ruim aanbod aan eenjarige en vaste planten, geraniums en fuchsia's. Ook wordt er van alles verkocht zoals aardbeien, advocaat, kaarten, glaswerk, curiosa, speelgoed, elektra, dvd’s en boeken. Daaromheen worden weer allerlei lekkernijen zoals bijvoorbeeld vers gebakken oliebollen aangeboden. De voorjaarsmarkt staat bekend om haar gezelligheid en de bezoeker kan er een kopje koffie drinken met vers gebakken taart op het terras.

"Heeft u nog spullen die u niet meer gebruikt? Wij zijn er heel blij mee. U kunt boeken, potten en pannen, huisraad en campingspullen bij ons inleveren om te verkopen. Het kerkelijk centrum staat hiervoor open op woensdagochtend 9 mei van 9.00-11.00 uur en op donderdag- 10 mei en vrijdagavond 11 mei van 19.00 -20.30 uur. Wat niet verkocht wordt, gaat naar het winkeltje van De Voorhof om te verkopen.