Afbeelding
Foto:

Persoonlijke dementiezorg

in Arnhem

ARNHEM - In zorgvilla Saksen Weimar in Arnhem – Noord en in zorgvilla Oosterveld in Arnhem – Zuid, wordt 24-uurs zorg geboden aan mensen met dementie.



Wonen in één van de zorgvilla's kenmerkt zich door een betrokken en huiselijke opzet, wat maakt dat bewoners, familie en het zorgteam elkaar goed kennen. Persoonlijke aandacht en écht contact is erg belangrijk. Ook het activeren van het lichaam en geest speelt een belangrijke rol. Daarom wordt er een uitgebreid activiteitenprogramma aangeboden, waarin de nadruk ligt op muziek, bewegen en creativiteit. Daarnaast is er veel ruimte voor gezamenlijke activiteiten, zoals schilderen, koken en wandelen. Er is persoonlijke ondersteuning bij het dagelijks leven en hierbij wordt uitgegaan van de beleving en eigenwaarde van de bewoner. Tevens wordt er continu rekening gehouden met zijn of haar mogelijkheden en wensen.

Villa Oosterveld en Villa Saksen Weimar zijn onderdeel van Stepping Stones Home & Care. Zij zijn gespecialiseerd in de zorg voor mensen met geheugenproblematiek, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. In de zorgvilla's wordt een huiselijke, sfeervolle en vertrouwde woonomgeving gecreëerd, met 24-uurs professionele zorg.

U bent van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen in één van de zorgvilla's. Villa Saksen Weimar in Arnhem – Noord heeft op woensdagochtend 23 mei vanaf 10:00 uur een inloopmoment. Villa Oosterveld heeft op donderdagochtend 24 mei en op donderdagochtend 7 juni vanaf 10:00 uur een inloopmoment. Meld u nu aan via de website!
Meer informatie en aanmelden: villasaksenweimar.nl en villaoosterveld.nl.