Wat betekent de nieuwe privacywetgeving voor jouw organisatie?

REGIO - Heeft jouw organisatie ook een nieuwsbrief? Of een ledenadministratie? Of foto's van leden op de website? Dan krijgt ook jouw organisatie te maken met de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die eind mei ingaat.


Misschien heb je er wel al wat over gehoord, misschien ben je er al druk mee bezig maar misschien heb je ook wel geen idee waar je moet beginnen. Wat mag wel en wat mag niet? Omdat iedereen te maken krijgt met deze nieuwe wetgeving en het veel gevolgen heeft voor jouw organisatie organiseert de Oost-Betuwse Uitdaging in samenwerking met SWL een workshop over de nieuwe privacywetgeving op maandagavond 28 mei.

Michiel Nijenhuis van ProcesPartners is de gastspreker van deze avond. ProcesPartners levert IT-diensten bij zowel bedrijven als bij mensen thuis. Als specialist in netwerkbeheer kan Michiel je alles vertellen over de inhoud en gevolgen van de nieuwe privacywetgeving en wat dit voor jouw organisatie betekent.

De workshop AVG en privacywetgeving vindt plaats in het adviescentrum van de Rabobank Oost Betuwe in Elst en is van 19.00 tot uiterlijk 21.30 uur. Deelname is gratis voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties in de gemeente Lingewaard en Overbetuwe. Er kunnen maximaal twee mensen per organisatie deelnemen. Bij grote belangstelling zal er een tweede bijeenkomst gepland worden.

Aanmelden kan via meldpunt@swlingewaard.nl onder vermelding van naam en organisatie. Bellen om op te geven kan ook: SWL Meldpunt: 088 2552555.