Heerlijk bijkomen na de wandeling (foto: Fons Brekelmans)
Heerlijk bijkomen na de wandeling (foto: Fons Brekelmans)

Hemelvaartsdag: wandeldag

HERVELD - Museumboerderij Den Tip in Herveld houdt op donderdag 10 mei diverse wandelingen met afstanden van 6, 10, 15 en 20 kilometer.

Starten kan tussen 09.00 en 11.00 uur en binnenkomst dient voor 16.00 uur plaats te vinden. Bij terugkeer in het museum wordt een hartige verrassing geserveerd. Deelname kost vijf euro, inclusief route beschrijving.

Gezocht: Betuwenaren in het buitenland

BETUWE - Gezocht: Betuwenaren in het buitenland. Ten bate van de gelijknamige, geliefde rubriek in deze krant. Let op: het liefst kandidaten uit Angeren, Gendt, Bemmel, Haalderen, Doornenburg, Elst, Driel, Heteren, Zetten et cetera.

Uit Huissen vooralsnog voldoende suggesties. Dus laat je familielid, vriend(in) of oud-klasgenoot stralen in 'Betuwenaren in het Buitenland'. Wat te doen? Laat naam en mailadres weten aan de auteur van de rubriek: Hans Schmeinck (hansschmeinck@gmail.com). Of neem zelf eerst contact op met de bewuste persoon en vraag hem/haar om medewerking en laat die persoon Hans dan een mailtje sturen. Hij zorgt dan uiteraard voor het verdere contact én uiteindelijke artikel! Bij voorbaat dank.

Hét GemeenteNieuws / Hans Schmeinck