Afbeelding

Troosteloze 0-0 voor DFS

OPHEUSDEN - Na het bereiken van de bekerfinale midweeks mocht DFS het voor de competitie opnemen tegen AZSV. Het werd een vrij gezapige wedstrijd van beide ploegen. In de eerste helft zag de thuisploeg enkele aanvallen en een vrije trap prima gekeerd worden door doelman Heusinkveld.

Van DFS-kant werd een schotje van Hendriks geblokt en verdween in de dying seconds van de eerste helft, na een afgeslagen corner, een schot van Raja Boean via de lat over de goal van doelman Ebbers, zodat beide ploegen met een 0-0 gingen rusten.

In de tweede helft waren er weinig kansen voor beide doelen te noteren. DFS had voornamelijk de bal, zonder dat daaruit veel mogelijkheden ontstonden. Na een schotje van Vierwind, die makkelijk opgeraapt kon worden door doelman Heusinkveld waren de beste kansen voor de voor DFS ingevallen Remy Raterink. Na een voorzet van Bokila zag Raterink zijn kopbal toch nog gekeerd worden door doelman Ebbers waarna de rebound via Raterink over verdween. Voor de Aaltenaren schoot Van Eerden nog een keer in het zijnet. De thuisploeg zette daarna niet echt meer aan en men leek dan ook tevreden te zijn met een puntendeling. In de slotfase was DFS nog dichtbij de winst toen een kopbal van Raterink rakelings over de Aaltense goal verdween. En zo eindigde deze wedstrijd in een troosteloze 0-0.

Opstelling sv DFS: Jasper Heusinkveld, Melvin van Osenbruggen, Corné Davelaar, Jim van Alst, Marijn de Kler, Lorenzo Davids, Arjan Goorman (59. Remy Raterink), Luciën Dors, Noë Bokila (71. Alex Scheffer), Thijs Hendriks (83.Tim Sanders), Levi Raja Boean.