Afbeelding
Foto:

Kadotip voor moederdag van Bloemenkweker Jos Mom

Een XL-Hortensia voor een kleine prijs

HUISSEN – Met wel twintig grote bolvormige bloemen per plant mag deze boerenhortensia met recht een XL-hortensia genoemd worden. Zelf gekweekt natuurlijk, want Jos gaat alleen voor de hoogste kwaliteit. Jos biedt de klant graag veel bloemen voor weinig geld. 'Want', zegt zoon Michel: 'Zelf houden we ook van veel voor weinig!'

In de kas kweekt Jos met de grootste zorg verschillende soorten hortensia's, van jonge stek tot stevige plant met schitterende bloemen. Tijdens de drukke verkoopperiode, van april t/m juni, komt zoon Michel zijn vader graag helpen en daar heeft hij duidelijk plezier in. 'Ik kroop al tussen de geraniums toen ik nog in de luier zat', zegt hij lachend. Zeven dagen per week, ook op feestdagen, is de kwekerij nu geopend voor de verkoop. 'Een klant zei eens zo mooi: 'De bloemen van Jos Mom, is de reden dat ik naar Huissen kom!', zegt Michel. Ook voor de actie '10 + 2 gratis' komt men graag naar Jos, bovendien is het assortiment in perkgoed erg groot.

Natuurlijk zijn er ook volop geraniums verkrijgbaar, de plant waar het vroeger allemaal mee begon voor Jos. 'Mijn vader kweekte groenten maar toen ik als jonge jongen ging werken bij een geraniumkweker vond ik dat meteen veel leuker', zegt Jos. Speciaal voor moeders met een groot hart, is de XL-hortensia een leuk kado-idee. Of bijvoorbeeld een grote mand vol met hortensia's, die is nu in de aanbieding! Op 13 mei is het moederdag; dus kom deze week naar Jos Mom aan de Papestraat 4A in Huissen en zet jouw moeder fijn in de bloemetjes. (www.bloemenkwekerij-josmom.nl)