(foto: Tineke Holtman)
(foto: Tineke Holtman)

Zonnebloem tussen bloemen

DODEWAARD - De Zonnebloem-afdeling Dodewaard is met haar gasten naar Intratuin in Elst geweest.

Om half twee vertrok iedereen vanaf De Steegakker en ging het via de A15 naar Elst. Daar aangekomen werd er eerst koffie met iets lekkers genuttigd. Daarna ging men genieten van alles wat Intratuin te bieden heeft. Ook de mensen in een rolstoel werden door de vrijwilligers het hele terrein over gereden.

Er was zoveel te zien, dat de gasten eigenlijk nog niet uitgekeken waren, maar we moesten toch weer op huis aan. De auto’s waren op de terugweg zichtbaar voller geladen met verschillende planten, bloemen en andere snuisterijen. Weer een heerlijke middag voor alle gasten waar ze met genoegen op kunnen terug kijken en middels de planten nog van kunnen nagenieten.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd en als u behoefte heeft aan bezoek, dan probeert een vrijwilliger daar aandacht aan te besteden. Op 24 april wordt er een kaas en wijnproeverij in het Nannenberghuis georganiseerd. Als u belangstelling heeft voor de Zonnebloem, kijkt u dan op onze website: https://www.zonnebloem.nl/dodewaard of u kunt ook contact opnemen met Gerrit Weikamp (secretaris); 0488 411966.

(foto: Tineke Holtman)