Seniorenvereniging KBO-PCOB houdt dagfietstocht

OVERBETUWE - Op woensdag 23 mei heeft de werkgroep fietsen van de senioren KBO afdeling Elst weer een dagfietstocht uitgezet voor de 55+ van de gemeente Overbetuwe.

Het startpunt is bij wooncentrum Wervershove, Grote Molenstraat in Elst, waar men vanaf 8.30 uur aanwezig moet zijn, waar koffie/thee klaar staat en de eerste groep om 9.00 uur vertrekken zal. De kosten inclusief de lunch zijn 13,00 euro. Voor deze fietstocht moet men zich vooraf inschrijven.

De leden van KBO-PCOB krijgen het inschrijfformulier tegelijkertijd met het maandelijks tijdschrift voor senioren. Niet-leden kunnen het inschrijfformulier afhalen bij Baldewijn Vos, Halve Morgen 36 in Elst; 0481 353390, mailadres: baldewijn.vos@gmail.com of bij Riet de Jager, Anna Paulownastraat 26 in Elst; 0481351189, mailadres: jorietdejager@gmail.com. "Ga niet onvoorbereid op pad en zorg voor een deugdelijke fiets/E-bike met volledig opgeladen accu en voldoende bandenspanning", is het advies.

De wekelijkse maandagavond fietstochten starten weer op 7 mei om 18.30 uur eveneens vanaf het voorterrein van Wervershove. Men hoeft zich hiervoor niet op te geven; wie komt is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Ter plekke zal de route worden overlegd, duur 2,5 tot 3 uren en de trip is ongeveer 20/25 kilometer lang met een pauzestop onderweg. Voor meer info kan men bellen naar bovenstaande telefoonnummers.