Zakken met ingezameld zwerfvuil (foto: muziekvereniging Kunst na Arbeid)
Zakken met ingezameld zwerfvuil (foto: muziekvereniging Kunst na Arbeid)

Waaljutters Kunst na Arbeid

halen zwerfvuil uit de uiterwaarden

DODEWAARD - Zaterdag 7 april hebben de Waaljutters van muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Dodewaard zwerfvuil uit de uiterwaarden van de Waal gehaald.

Met dertig vrijwilligers is hard gewerkt om de natuur schoon te maken van al het afval dat is achtergebleven na het hoge water. Maar zoals ieder jaar werd er nu ook weer spullen gevonden die door mensen bewust is achtergelaten. Autostoelen, accu's, een bumper en een hoedenplank. Jammer dat het nodig is, maar het geeft wel een goed gevoel dat alles weer opgeruimd is. Kunst na Arbeid is supporter van schoon!

"Wilt u onze vereniging steunen in deze strijd tegen het zwerfvuil? Dat kan op verschillende manieren. U kunt uzelf aanmelden om mee te helpen bij het schoonmaken. U kunt ons ook financieel steunen door sponsor te worden van onze vereniging. Of als u lid bent van Rabobank West Betuwe kunt u tot 30 april uw stem op onze vereniging uitbrengen (categorie Duurzaam). Kijk voor meer informatie over onze vereniging en het Waaljutten op onze website www.knadodewaard.nl."