Buurtbusproject Heteren – Elst v.v. van start

OVERBEUWE - De afgelopen periode is er door veel mensen al veel werk verzet om het project Buurtbus 556 van de grond te krijgen.

Om een buurtbus te laten rijden, moet er een aantal stappen te worden doorlopen. 'Spelers' bij het laten rijden van een buurtbus zijn: de Gemeente, de Provincie, de vervoerder, in dit geval Breng en een nieuw te vormen vereniging met bestuur en vrijwilligers / chauffeurs. Dit bestuur en vrijwilligers, zal in overleg met eerder genoemde spelers, de buurtbus realiseren en vervolgens laten rijden.

Wanneer gaat Buurtbus 556 rijden? Zoals al verteld zijn er nog een heleboel stappen die doorlopen moeten worden alvorens de Buurtbus 556 daadwerkelijk kan gaan rijden. "We hebben weliswaar een zeer enthousiast comité en ook de Gemeente werkt goed mee, maar toch hebben wij niet alle spelers in dit proces in de hand. We streven er echter naar om in december 2018 te gaan rijden! We zoeken nog vrijwilligers! Wilt u vrijwilliger worden, of kent u iemand die dit wil?. Neem dan contact met ons op: voorzitter comité: Jos Ouwerling, j.ouwerling.2@kpnmail.nl, 06 41376698; secretaris comité: Tineke Fikse, tinekefikse@gmail.com, 06 14865052."