Brian Sponselee, leerling van Kindcentrum Sunte Werfert overhandigt de cheque aan Anja Zweers van de stichting Kuychi (foto: Esther Aukes)
Brian Sponselee, leerling van Kindcentrum Sunte Werfert overhandigt de cheque aan Anja Zweers van de stichting Kuychi (foto: Esther Aukes) Esther Aukes

Sunte Werfert

haalt 2590 euro

BETUWE - Op woensdag 4 april heeft Brian Sponselee namens Kindcentrum Sunte Werfert een cheque overhandigd aan Anja Zweers van de stichting Kuychi. Het geld is bijeen gebracht door het houden van een sponsorloop.

Alle leerlingen hebben zoveel mogelijk rondjes gelopen om geld op te halen voor de stichting Kuychi. De Nederlandse stichting Kuychi stelt het geld beschikbaar aan Fundaçion Niños del Arco Iris in Peru, die de allerarmsten onderwijs en medische zorg geeft. Het geld wordt dit jaar gebruikt om lesmaterialen te kopen voor een nieuw opgerichte kleutergroep.

Er is ontzettend hard gelopen door de leerlingen. Met veel inzet en doorzettingsvermogen hebben zij een half uur doorgerend. Wat een kanjers zijn de leerlingen van Kindcentrum Sunte Werfert toch! Bijzonder om te zien hoe zij zich inzetten voor kinderen uit een ander land die ook een kans verdienen.

De leerlingen van Sunte Werfert in actie tijdens de sponsorloop (foto: Esther Aukes)