Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - In de voorjaarscompetitie kon HTTC de eerste kampioen begroeten, team vier is twee rondes voor het eind niet meer te achterhalen. Het eerste team verloor met 6-4 van Revanche en deelt nu de koppositie met Kracht & Vriendschap.

Het programma van HTTC lijkt wat makkelijker, een kampioenschap zit er nog steeds in. Marco Knaap won tweemaal, terwijl Meriam Willemse en Lennard Springvloet dubbel d eenmaal tot winst kwamen. Het tweede team won met 6-4 van TCB en heeft ook nog een kans op het kampioenschap. Ronald Stevens won mooi driemaal. Patrick van Alst won tweemaal en Ramona Gerritsen eenmaal. Het derde team is met een sterke reeks bezig, deze week werd TT Nijmegen met 9-1 verslagen. Kopman Frank Balzer bleef ongeslagen en Johan Soppe volgde dit goede voorbeeld. Cees van de Lindeloof won tweemaal. De felicitaties gaan uit naar Anette Frederiks, Berdien Lammers, Bert Liethof, Alaa Alsaaidi en Bart Barends, zij zijn de spelers van HTTC vier, de kampioen. Tegen Victoria bleef Alaa heel knap ongeslagen en wonnen Anette Frederiks en Bert Liethof tweemaal. Team vijf won de topper tegen TIAN met 6-4. Yoeri Liethof staat nog steeds op een score van 100%, Bart Barends won tweemaal en pakte samen met Yoeri de dubbel.

Het eerste jeugdteam deed goede zaken door Hutaf met 7-3 te verslaan. Bart Barends bleef fraai ongeslagen, Yoeri Liethof noteerde twee punten en Daan Barends een. Het dubbelspel ging naar Yoeri en Bart. Het tweede jeugdteam behaalde bij koploper Essentia een mooi 5-5 score. Julian Verhoef won mooi tweemaal. Bodhi Lindeboom en Niels Loeffen wonnen eenmaal en samen ook het dubbelspel.