Cabaretgroep Steen en Been (foto: Lia Goossens)
Cabaretgroep Steen en Been (foto: Lia Goossens)

Cabaretgroep Steen en Been speelt 'Over de Top'

DODEWAARD - Woensdagavond 2 mei om 20.00 uur zal in Dodewaard de nieuwe voorstelling 'Over de Top' te zien zijn.

Al vele jaren speelt de cabaretgroep Steen en Been door heel Nederland met succesvolle voorstellingen. Nu werd het weer tijd voor een nieuwe show. De groep bestaat uit negen dames en een pianist. Alle teksten en liedteksten zijn door de dames zelf geschreven. De kleding en het decor zijn eveneens zelf ontworpen en gemaakt. De teksten zijn veelal gebaseerd op actuele thema’s en herkenbare situaties.

"Bent u nieuwsgierig en heeft u zin in een gezellige avond, kom dan naar het Dorpshuis, Wilhelminalaan 3 in Dodewaard. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Vanaf half acht is de zaal open. Voor info kunt u contact opnemen met Ada Vredevoort, 06 51729198."

Informatieavond faunaschade

ELST - Op dinsdag 15 mei wordt een avond verzorgd voor agrariërs over faunaschade. Centraal staat de vraag: "Wat moet ik als boer doen om voor schadevergoeding in aanmerking te komen?"

Met andere woorden, hoe vul ik de schadeformulieren in, hoe meld ik de schade, wat is de rol van de jagers en/of schadebestrijders in deze? Dus boeren neem uw jager mee, ze zijn welkom. De twee Wild Beheer Eenheid (WBE)-besturen uit de regio zijn ook voor deze avond uitgenodigd.

Sprekers van deze avond zijn de heer Schuitemaker (Bij12) en de heer Van Hout (regiomanager KJV Gelderland). De avond vindt plaats bij Loonbedrijf Tilleman, Rijksweg Noord 123, Elst en begint om 20.00 uur.