Isabel goud!
Isabel goud! Foto:

Isabel Kroon regiokampioene turnen

ZETTEN - Tijdens de regiofinale voor de 4e divisie-damesturnen heeft Isabel Kroon van GV Excelsior Zetten zeer knap de eerste plaats behaald!

Drie turnsters van Excelsior wisten zich te plaatsen voor deze finale. Suus Oostrom kwam uit in de categorie pupil 2. Na een niet zo'n goede start op de balk moest ze al snel in de achtervolging op de andere turnsters. Een goede vloer en een nog betere sprong en brug hielpen haar weer aan een plaats in de top tien! Uiteindelijk was haar achtste plaats goed voor een plek in de districtsfinale.
Ook Danee Rubingh had zich geplaatst in de categorie junior. Met name door een goede vloer en een fantastische sprong werd zij uiteindelijk knap negende en ook zij mag door naar de districtsfinale.
Isabel Kroon turnt in de categorie jeugd 2 en wist na een zeer goede start op vloer het niveau van haar oefeningen hoog te houden. Hoewel de concurrentie het haar zeker niet makkelijk wilde maken ging Isabel er met een half punt verschil met het goud vandoor! Zij mag zich dan ook regiokampioene noemen! Een fantastische prestatie! De districtsfinale vindt plaats op 21 april in Winterswijk.