MBvO-dansgroepen

in Kesteren en Opheusden

OPHEUSDEN/KESTEREN - Ben jij op zoek naar een gezonde sport, een leuke sport, met veel ontspannen ontmoetingen en veel lachen? Een sport die niet te moeilijk of te zwaar is? Misschien is internationaal dansen iets voor jou!

Het mooiste aan internationaal dansen is de variatie. De meeste dansen hebben een eigen muziek die uit een bepaald land komt. Soms dansen we in een kring, soms als lijndans, soms met z’n tweeën of drieën. De dansen kunnen van over de hele wereld vandaan komen. Je kunt wel direct meedoen, maar na enkele weken zul je merken dat je steeds beter gaat dansen. Je hersenen raken snel getraind in het herkennen van de verschillende passen.

De lessen worden gegeven door Josien Teuling. Voor haar staat de gezelligheid voorop, vrolijke dansers zijn belangrijker dan perfect uitgevoerde dansen. De dansgroep in Kesteren danst op donderdag van 10.30 tot 12.00 uur, in Opheusden danst de groep op donderdag van 13.00 tot 14.30 uur.

De groepen staan open voor alle leeftijden. Op dit moment zijn er vooral 50-plus dames. Heren zijn echter meer dan welkom. Tijdens elke les is er een korte pauze, voor de gezelligheid, om even uit te puffen en om wat te drinken. Nieuwsgierig? Kom gerust langs in de dansgroep in Kesteren of Opheusden. Je kunt vrijblijvend een paar keer meedoen! Het is verstandig om eerst even je komst te melden via telefoonnummer 0345 575285, anders sta je misschien voor een dichte deur als we toevallig een keertje vakantie houden. Meer informatie staat op http://www.swanwelzijn.nl/meer-bewegen-voor-ouderen/mbvo-algemeen.