Afbeelding
Foto:

Nieuwe winkel 'Effe Kieke' in Randwijk geopend

RANDWIJK – "Een winkel in Randwijk? Wat leuk!" Dit is wat Carel Leander, eigenaar van Effe Kieke, regelmatig hoort. De brocante en meer-winkel aan de Bredeweg 55 in Randwijk is gecombineerd met 'Salon het Winkeltje' van Marjo Meijnders. Voorheen gevestigd aan de Erfstraat in het kleine kerkje.

Effe Kieke heeft diverse artikelen in verschillende prijsklassen. Het assortiment wisselt regelmatig, afhankelijk van verkoop en vraag. Het ruime assortiment bestaat uit meubels, zoals fauteuils, stoelen, tafels, lampen, gietijzeren vazen, kristal en nog veel meer.
De openingstijden zijn donderdag 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wellicht dat de winkel in de nabije toekomst ook op dinsdag en woensdag open gaat en dan van 10.00 tot 18.00 uur.

Bij Effe Kieke kunt u ook terecht voor een kop koffie of thee voor slechts één euro. Gewoon voor de gezelligheid en om even bij te praten met mede-Randwijkers. Kom Effe Kieke, wij zien u graag verschijnen!

Effe Kieke, Carel Leander, Bredeweg 55, Randwijk; 06 19989044, effekieke@divinet.nl.