Foto: Team Van den Akker
Foto: Team Van den Akker

Geef je meubels een nieuwe en frisse look bij Meubelstoffeerderij Van den Akker

ARNHEM – Wilt u ook nieuwe meubels, maar bent nog tevreden over uw oude meubels.Dan kunt u uw meubels weer opnieuw laten stofferen, zodat uw meubels weer als nieuw zijn.


Zo heeft u nog vele jaren plezier aan uw vertrouwde meubels en daarnaast kan in veel gevallen stofferen goedkoper zijn, dan nieuw kopen. Meubelstoffeerderij Van den Akker staat al meer dan vijftig jaar garant voor kwaliteit en vakmanschap in Arnhem en omgeving.

Nieuwe opdracht
Vandaag heeft Maurice van den Akker een leren keukenbank gestoffeerd voor een klant. Dit zijn mooie opdrachten, vertelt Maurice. "Meubels in een 'nieuw jasje' te steken is natuurlijk wel een vak apart en het vereist veel maatwerk tot in de kleinste details. Of het nu gaat om een totaal nieuwe look, een (leer)reparatie of een andere kleurstof. Wij kunnen het voor u verzorgen."

Showroom
Meubelstoffeerderij Van den Akker heeft ruime assortiment aan stoffen, skai of leer in de showroom. Daarnaast kunt u er ook terecht voor reparaties. Zo worden de vullingen weer op peil gebracht en eventuele kapotte veringen worden vervangen. Naast stofferen is van den Akker ook specialist in houtreparaties. Als u liever thuis uw keuze maakt, dan komen de medewerkers van Meubelstoffeerderij Van den Akker ook kosteloos bij uw thuis voor een scherpe, heldere en vrijblijvende offerte.

Meubelstoffeerderij Van den Akker, Malburgse Sluis 5c/5d, Arnhem; 026 4421182; 06 53331242 of www.vanden-akker.com.