Bingo in De Verbinding

ZETTEN - Op maandagavond 9 april is er weer een gezellige bingo in het ontmoetingscentrum De Verbinding. Op maandag wordt er een lekkere maaltijd gekookt door enthousiaste vrijwilligers waar u als abonnementhouder voor 7,50 euro gebruik van kunt maken.

Als niet-abonnementhouder kost een maaltijd tien euro. Daarop aansluitend is er één keer per maand een gezellige bingo. U bent natuurlijk ook welkom als u niet mee eet, dan kunt u vanaf 18.30 uur binnenlopen. De bingo begint om 19.00 uur. Er is een zeer uitgebreid assortiment aan prijsjes.

Een bingokaart kost voor abonnementhouders 3,50 en een tweede kaart kost 2,50 euro. Voor niet-abonnementhouders 5,00 euro voor de eerste kaart en een tweede kaart kost 4,00 euro. Dit is inclusief een kopje koffie en er worden zes rondes gedraaid. Per ronde zijn er drie prijzen beschikbaar.

Heeft u zin in een gezellige avond bent u welkom in het ontmoetingscentrum De Verbinding aan de Stationsstraat 1 in Zetten. Voor vragen of info kunt u terecht bij onze gastvrouw / gastheer op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 – 12.00 uur; 0488 453187; mailen kan ook: ontmoeten01@gmail.com.