Marikenloop 2017 (foto: Stichting 7H-loop)
Marikenloop 2017 (foto: Stichting 7H-loop) beschikbaar gesteld door st. 7H-loop

Marikenhuis, regionale inloophuis voor mensen geraakt door kanker

Mariken-loop(t) voor Marikenhuis!

NIJMEGEN - Enthousiaste loopsters worden opgeroepen om vrienden, bekenden, familie of collega's over te halen om samen een team te vormen én zich te laten sponsoren. Hoe? Maak een actiepagina aan en laat je sponsoren!

“Hoe leuk is het om van jouw Marikenloop een actie voor het Marikenhuis te maken?” Alleen of met een groep en/of supporters. Start een actie en laat je sponsoren. Laat al je collega’s vrienden, kennissen, buren, familie et cetera weten dat jij loopt voor het Marikenhuis.

Lezingen en acties

Dit is een mooie gelegenheid om jezelf of mensen geraakt door kanker te (laten) informeren over het belang van bewegen en sporten bij kanker. Iedereen wordt in zijn leven immers wel op een of ander manier geconfronteerd met kanker, in je omgeving en soms bij jezelf. In de aanloop naar de Marikenhuis zijn er allerlei lezingen en acties in en om het Marikenhuis.

Doe mee en steun initiatief Bewegen, juist bij kanker! Meer informatie over het Marikenhuis en over de verbondenheid tussen Marikenhuis en Marikenloop, de lezingen en acties, vind je op www.marikenhuis.nl. Zoek op ‘Marikenhuis goede doel bij Marikenloop 2018’ en start je eigen actie voor het Marikenhuis. Of laat je informeren via social media facebook.com/marikenhuis | twitter.com/marikenhuis.

Het Marikenhuis is een (regionaal) gastvrij huis voor iedereen die is geraakt door kanker. Het ligt aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. Het is open van maandag tot en met donderdag. Een overzicht van alle activiteiten in het Marikenhuis staat op www.marikenhuis.nl.

'Bewegen, juist ook bij kanker' (foto: Sichting 7H-loop)
Het Marikenhuis in Nijmegen (foto: Willem van Gerwen)