Swim to fight cancer
(foto: Marjo van de Peppel)
Swim to fight cancer (foto: Marjo van de Peppel)

Swim to Fight Cancer

komt naar Nijmegen!

NIJMEGEN - Op zondag 9 september wordt in de Spiegelwaal bij Nijmegen gezwommen voor onderzoek naar kanker. De deelnemers laten zich sponsoren om zo geld bij elkaar te zwemmen waarmee jonge onderzoekers gesteund worden en hierdoor kanker hopelijk in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is. Ervaren, onervaren, jong of oud, iedereen kan aan dit evenement meedoen!

Swim to Fight Cancer is een recreatief zwem-event in een stadsdecor waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight Cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.

Deelnemers en Sponsors

Vanaf eind april is de Nijmegen website www.swimtofightcancer.nl actief en kunnen de deelnemers, volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar, zich aanmelden. De organisatie hoopt op veel enthousiaste deelnemers en sponsoren. Allemaal met een sterk overkoepelend gevoel: samen duiken we het water in om een grote vuist te maken tegen kanker!

Als sponsor kan met rekenen op veel toeschouwers en media aandacht. Een van de mogelijkheden om te sponsoren is het organiseren van een eigen business team. Samen in actie voor een hoger doel en goed voor vitaliteit en betrokkenheid.

Vrijwilligers

Een evenement als dit kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Als je ook graag wilt bijdragen aan dit goede doel, dan kan dat zeker. De organisatie is op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen. Kom in actie en meldt je aan via onze Facebook pagina of stuur ons een email info@nijmegen.swimtofightcancer.nl