Afbeelding
Foto:

Laatste inzameling snuffelmarkt Vloedschuur

HETEREN – De activiteitencommissie van de Vloedschuurgemeente in Heteren organiseert dit jaar weer een snuffelmarkt op zaterdag 21 april. Er is nog een laatste mogelijkheid om overbodig geworden spullen in te leveren op zaterdag 7 april bij de laatste loods van de Llandwinkel van de familie Van Brandenburg.

"Heeft u opgeruimd? Gooi dingen die nog bruikbaar en schoon zijn niet weg, maar lever ze in voor de snuffelmarkt. Op deze manier krijgen spullen, die u niet meer nodig heeft,nog een tweede kans. Weggooien is zonde! Antiek, curiosa, speelgoed, boeken, cd’s, dvd’s, lp’s, aardewerk, porselein, manden, huishoudelijke- en sportartikelen worden graag in ontvangst genomen. Grote meubelen, koelkasten, wasmachines en computers kunnen we helaas niet gebruiken. Maar wat kleinere kastjes en tafeltjes of stoelen zijn welkom."

De activiteitencommissie is van 10.30 tot 12.00 uur in de loods (Boltweg 1 in Heteren) aanwezig om de artikelen over te nemen. Alleen op deze tijden kunnen de spullen worden ingeleverd!

Jaarconcert harmonie Ochten

OCHTEN - Op zaterdag 14 april vindt het jaarconcert van harmonie Ochten plaats in het dorpshuis. Er staat weer een zeer gevarieerd muziekprogramma op het programma met werken van Haydn en Offenbach en nummers zoals Mazzeltov, de Can-Can en Swinging Saxophones. Kortom er is voor ieder oor wat wils.

De vereniging bestaat al 107 jaar en telt momenteel 45 leden. Het orkest staat onder leiding van Hans van Gemert. Door een actief beleid zijn dit jaar weer verschillende jeugdleden erbij gekomen. Zij spelen voor het eerst mee in het jaarconcert. In een speciaal deel van het programma laten ze samen met het grote orkest horen dat de toekomst er muzikaal bekeken rooskleurig uitziet.

De toegang voor het jaarconcert is gratis en in de pauze is er een verloting met mooie prijzen. De zaal aan het Dr.M.van Drielplein gaat open om 19:30 uur, het concert begint om 20:00 uur. "Wilt u eens een repetitie bijwonen dan bent u altijd welkom op dinsdagavond van 19:00 tot 21:30 uur in het dorpshuis in Ochten. Meer informatie staat op www.harmonie-ochten.nl.