Afbeelding
Foto:

Film Going in Style te zien bij Theater De KiK

ELST - Going in Style: drie wanhopige senioren beroven voor het eerst van hun leven een bank. Het is een komische misdaadfilm met Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Alda als drie oude vrienden die voor het eerst van hun leven een bank gaan beroven

Willie, Joe en Al zijn al jarenlang de beste vrienden. Wanneer hun pensioenfonds door een crisis de kraan dichtdraait besluiten ze voor het eerst in hun leven van het rechte pad af te stappen. Wanhopig om hun rekeningen te betalen en voor hun geliefden te kunnen zorgen, riskeren de drie mannen alles door te beginnen aan een gedurfde missie om de bank die er met hun geld vandoor is gegaan te beroven.


Going in Style is een heerlijke, relatief luchtige, komische film met de charmante hoofdrolspelers Morgen Freeman, Michael Caine en Alan Arkin. Op donderdag 5 april is de film Going in Style te zien bij Theater De KiK, Dorpsstraat 39 in Elst. Aanvang 20:00 uur. Kaarten kosten acht euro (met Gelrepas vier) inclusief drankje en zijn te reserveren via www.theaterdekik.nl.