Van links naar rechts: Anouk van Beugen, Isabel Koenders en Rosalie van Hulst (foto: H. van Beugen)
Van links naar rechts: Anouk van Beugen, Isabel Koenders en Rosalie van Hulst (foto: H. van Beugen) Foto: H. van Beugen

ZVO in vierde Jeugd- en Juniorencircuit

ELST - Met tien wedstrijdzwemmers heeft de Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) deelgenomen aan de vierde Jeugd- en Juniorencircuit in Zutphen. Zij verbeterden 11 persoonlijke records en werden viermaal eerste.

Esmee Wilcke beet het spits af op de 200m vlinderslag. Op de 400m wisselslag was Sam Pollmann goed voor een verbetering van zijn persoonlijk record met bijna tien seconden. Roos Stoteler en Isabel Koenders debuteerden vervolgens op de 200m schoolslag met een eerste plaats. Op deze afstand verbeterde Iris de Meij haar beste tijd met bijna tien seconden. Anouk van Beugen zwom hier vijf seconden sneller dan voorheen. Verder kwam Rosalie van Hulst nog uit op deze afstand. Op de 200m vrije slag werd Benjamin McCarthy eerste met een persoonlijke verbetering van vier seconden. Broer Luc McCarthy verbeterde zijn tijd met meer dan twintig seconden. Sven Beemer zwom hier dertien seconden sneller.

Op de 50m vrije slag was Iris de Meij een seconde sneller dan voorheen. Ook Anouk van Beugen kwam op deze afstand uit. De 50m rugslag bracht Sven Beemer in het water. Roos Stoteler verbeterde zich met een halve seconde op de 50m schoolslag. Ook Isabel Koenders kwam hier aan de start. Benjamin McCarthy verbeterde zich op de 50m vlinderslag met bijna een seconde. Sam Pollmann kwam eveneens uit op deze afstand.

Op de 100m vrije slag verbeterde Rosalie van Hulst haar beste tijd met een halve seconde.Esmee Wilcke legde ook deze afstand af. Tenslotte werd Luc McCarthy op de 100m rugslag eerste met een persoonlijke verbetering van vijf seconden.