Afbeelding
Foto:

Tweede Ladies Night Driel

DRIEL - Op donderdag 19 april zal de tweede editie van de Ladies Night in Driel plaatsvinden, georganiseerd door Sabine Jacobi en Ramona Pauwelsen. Dit jaar vindt het plaats in zalencentrum De Oldenburg. Vorig jaar was het een succes! Dat gaan we dit jaar weer zeker herhalen.

Dit jaar is het groter met 48 kramen waar de dames zich uitleven door te shoppen, proeven en beleven. We hebben stands met kleding, sieraden, tassen, massage, woonaccessoires, taarten, verzorgingsproducten, kinderkleding, kapster, wimpers, bonbons en lekkernijen en nog veel meer.

Entree aan de deur is 5 euro. Als je vooraf entreekaarten besteld krijg je een korting van 1,50 euro en je ontvangt er een gratis lot voor de loterij bij. "We hebben namelijk naast al die kramen ook nog nog een loterij met mooie prijzen. Er zullen ongeveer veertig prijzen verloot worden. Loten zijn verkrijgbaar op de avond. De eerste 75 verkochte tickets ontvangen ook nog een goodiebag met leuke kadootjes van de standhouders.

Enthousiast geworden? Heb je donderdag 19de niets te doen? Bel je vriendinnen, je buurvrouw, je moeder of je schoonmoeder op en kom gezellig langs! Kijk voor de volledige deelnemerslijst, meer informatie en voor het bestellen van de entreekaarten in de voorverkoop op de facebookpagina: www.facebook.com/ladiesnightdriel/ of mail naar ladiesnightdriel@gmail.com."