Van muziek maken

word je slim!

HERVELD - Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat kinderen die muziek maken, minder concentratieproblemen hebben en onder andere betere schoolprestaties leveren. Dat is natuurlijk geweldig, maar het belangrijkste is nog steeds dat muziek maken vooral heel leuk is!

"Wij als muziekvereniging organiseren elk jaar weer drie gratis muziekworkshops voor kinderen vanaf groep 5. Tijdens deze workshops, gegeven op maandagmiddag van 16.30-17 uur in De Hoendrik in Herveld, leren kinderen de basisbeginselen van muziek maken. Ze mogen verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten uitproberen, ze leren ritmes et cetera. Dit jaar zijn de workshops op maandag 9 en 16 april en op 14 mei.

De workshops worden op 14 mei aansluitend afgesloten met een open voorspeelavond van onze leerlingen, van 18.50-19.20 uur. Iedereen is er welkom, jong en oud, wel of niet deelnemer van de workshops.

Wilt uw kind/wil jij meedoen aan deze gezellige workshops, die gegeven worden door een gediplomeerde docent, meld je dan aan via Willibrordus.ha@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, telefoonnummer en leeftijd.