Afbeelding
Foto:

Voorjaarsdagen Groencentrum De Batterijen

OCHTEN - Op 30 en 31 maart houdt Boomkwekerij en Groencentrum De Batterijen haar voorjaarsdagen. Deze dagen zullen volop in het teken staan van de inrichting van uw tuin. Er zullen allerlei activiteiten zijn voor jong en oud, zoals een wilgentenenvlechter, Groei en Bloei, een specialist van DCM (alleen op 31 maart), die u het beste bemestingsadvies kan geven voor uw tuin enzovoort.

Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten zoals oudhollandse spelen en paaseieren zoeken. U kunt ook met een schets van uw tuin komen en dan zitten onze tuinontwerpers klaar om u een uitstekend advies te geven en te helpen bij de inrichting van uw tuin. Groencentrum de Batterijen is een zeer compleet groencentrum met als specialisatie fruitbomen en kleinfruit. U zult versteld staan wat zij daar allemaal in hebben staan, een zeer breed assortiment. Uiteraard kunt u er ook terecht voor alle laan-en sierbomen, leibomen, heesters, vaste planten, rozen, kruiden; teveel om alles op te noemen, dus kom maar eens kijken op de voorjaarsdagen om een indruk te krijgen.

Alle planten worden bij Groencentrum De Batterijen op een duurzame en sommige zelfs biologisch geteeld. Ook kunt u in onze webshop een keus maken uit de vele beplanting die wij hebben, kijk maar eens op www.batterijen.nl voor meer informatie. Iedereen is welkom!

Boomkwekerij en Groencentrum De Batterijen, Bonegraafseweg 68, Ochten; 0344 641271; www.batterijen.nl; info@batterijen.nl.