Pam van Eck GOUD!
Pam van Eck GOUD! Foto:

GV Excelsior weer in de prijzen

ZETTEN - Tijdens de turnwedstrijden voor de 5e divisie die gehouden werden in Ede heeft GV Excelsior weer veel ereplaatsen weten te bemachtigen! Drie bronzen, een zilveren en twee gouden medailles mochten mee naar Zetten!

In de categorie Jeugd 2 behaalde Ingrid Kiers een 20e plaats en Nomi Haggenburg kwam na een goede wedstrijd uit op een mooie derde plaats!
Bij Jeugd 1 haalde Ella Jansen een 22e en Jikke van Egmond een 13e plaats. Julia Groenewoud werd 5e en Rafke Kokelkoren zelfs 3e!

Bij de pupillen 2 deden Josefien Duin, Jara van Voorthuizen, Nadine Schneiders, Annelee Mensing en Pam van Eck mee. Deze meiden werden respectievelijk 26e, 25e, 18e, 12e en Pam behaalde de gouden medaille!
Bij de pupillen 1 werd Anouk Bouwman 28e, Emy Bode 24e, Lara de Gooyert 18e en Delilah Nagel kwam uit op de derde plaats, ook goed voor de bronzen plak!

Bij de allerjongste meiden, de instappers, waren er zes Excelsiorturnsters actief! Helaas ging bij Lynn Pelle de brug niet zo goed maar had wel een goede sprong. Uiteindelijk moest zij genoegen nemen met een 23e plaats, Femke Wolbrink turnde erg knap op de sprong en de brug, zij werd 15e. Jael van Harn ging heel erg goed en werd 6e. Floortje Rothoff behaalde een knappe 4e plaats. De eerste twee treden van het erepodium waren voor Elise Dijkers die zeer knap tweede werd en een fantastisch turnende Tirsa Pieters mocht evenals de vorige wedstrijd het goud mee naar huis nemen.

Eerder deze maand mochten de 4e divisie meiden hun wedstrijd al turnen. Daar werd Danee Rubingh 5e, Isabel Kroon 13e, Kim Peeters 12e, Esmee Frentz 8e en Suus Oostrom zeer knap eerste.

Voorjaarsmarkt in Opheusden

OPHEUSDEN - Op donderdag 5 april houden de vrijwilligers van het Huis van Opheusden een voorjaarsmarkt.

Een gezellige markt, waarin de activiteiten rondom Het huis van Opheusden worden gepromoot. Er zijn allerlei andere kramen, waar leuke spullen te koop zijn en er is gelegenheid om te eten. De markt is leuk voor jong en oud, dus allemaal welkom! "Wilt u een kraam huren? Neem dan contact op met Maarten van Cleef, bereikbaar op 0488 442282."