(foto: Tessa Janssen)
(foto: Tessa Janssen) Foto: Tessa Janssen

Jubileumuitvoering bij Olympia

OCHTEN - Sportvereniging Olympia uit Ochten viert dit jaar haar 75-jarig jubileum. Ter ere hiervan vindt op 7 april een speciale jubileumuitvoering plaats. De turn-, gym- en dansleden presenteren zich dan rond het thema ‘Met Olympia in de Tijdmachine’. Alle groepen bereiden hun eigen acts voor die u kunt komen zien.

Speciaal voor deze jubileumuitvoering verwelkomen we een grote groep oud-leden. Zij komen niet alleen bij de uitvoering kijken, maar treden zelf ook weer op, deze keer ‘in de tijdmachine’. Zij laten graag hun kunsten uit het verleden nog een keer aan de aanwezigen zien. "Naast de act met oud-leden verheugen we ons op nog een spectaculair optreden tijdens een speciaal gastoptreden. We bereiden ons voor op een bijzondere show, waar we nu nog niet te veel over verklappen. Het belooft een fantastisch, sportief maar vooral ook een gezellig evenement te worden. SV Olympia hoopt ook u te mogen verwelkomen. Wij hebben er zin in!"

De jubileumuitvoering wordt gehouden op 7 april in sporthal De Linie, Liniestraat 2a in Ochten. Middagvoorstelling vanaf 13.30 uur. Avondvoorstelling vanaf 18.30 uur. De zaal is een half uur voor aanvang van de show geopend.
Entreeprijzen: 5,00 euro voor een middag of avondvoorstelling, 8,50 euro voor een passe-partout waarmee zowel de middag als de avondvoorstelling is te bezoeken. Prijzen voor jeugd tot en met 12 jaar is 2,50 euro per voorstelling. Kaarten het liefst online bestellen via www.olympiaochten.nl.