Tevreden kinderen tijdens de speelweek (foto: Gerard Bressers)
Tevreden kinderen tijdens de speelweek (foto: Gerard Bressers) Foto: Gerard Bressers

Tiende Speelweek Heteren

HETEREN - Velen zullen al gehoord hebben dat Fun4kids dit jaar voor het tiende jaar op een rij de speelweek organiseert. Wie had tien jaar geleden gedacht, dat dit tot het grootste meerdaagse evenement (250 kinderen per dag) van Heteren zou uitgroeien. Kinderen kijken er naar uit, ouders passen de vakantie er voor aan, opa's en oma's helpen mee.

"We zitten met het bestuur al volop in de voorbereiding van dit jubileum. We willen groots uitpakken met diverse extra’s bovenop het normale, geweldige programma. Steun hierbij krijgen we van de pret-commissie, bestaande uit een viertal jonge, enthousiaste vrijwilligers.

Om groots uit te kunnen pakken zijn er ook meer financiële middelen nodig. Een groot bedrag zijn we binnen aan het halen met de actie van OverbetuweDoet, veel bewoners steunen ons initiatief. Ook anonieme donaties komen binnen en 17 maart kregen we een prachtige donatie van de bridgeclub Rijnbridge Heteren. Na aftrek van kosten mogen we 450 euro op onze rekening bijschrijven.

Maar met een hoop geld en leuke onderwerpen zijn we er niet; ieder jaar is het lastig om voldoende vrijwilligers te krijgen. “Jongeren, ouders, ouderen, kijk eens in uw agenda of u in de week van 13 - 17 augustus nog een plekje heeft om als vrijwilliger te fungeren. U helpt ons, maar u helpt ook de kinderen! Er zijn vast wel mensen die er een dagje of meer voor willen reserveren, veel vrijwilligers gingen u al voor. U kunt contact opnemen via info@fun4kidsweek.nl. Help ons om er samen een onvergetelijke jubileumspeelweek van te maken."