Tweede ronde chequeactie

HETEREN - De tweede ronde van de OverbetuweDoet chequeactie in Heteren loopt alweer bijna ten einde. De cheques moeten voor 9 april geactiveerd worden.

Mede door de inzet van de Dorpsraad om deur aan deur cheques op te halen, het door initiatiefnemers plaatsen van boxen tijdens NLdoet in Liefkenshoek, bij de Jumbo, alle scholen (Fun4kids), Liefkenshoek (Fun4kids) en diverse andere acties zijn er de tweede ronde al veel meer cheques geactiveerd en gedoneerd dan tijdens de eerste ronde.

"Als u de cheque nog niet heeft geactiveerd, pak hem dan en activeer hem nog voor 9 april en doneer hem aan een initiatief of geef hem aan iemand van de initiatieven of deponeer hem in één van de boxen. Alle informatie staat op de site OverbetuweDoet.nl. Wij hebben van Fun4kids bij de Jumbo, in alle drie de scholen en in Liefkenshoek een box geplaatst om de bewoners van Heteren het doneren gemakkelijk te maken. Geef uw kind de cheque mee naar school, neem hem mee als u boodschappen gaat doen bij de Jumbo of op bezoek gaat bij familie in Liefkenshoek en doe hem in de box. Wij zorgen dan voor het activeren en u draagt bij aan een geweldige jubileum-speelweek (tiende jaar) voor de kinderen van Heteren. We hebben voor de ouderen op een aantal middagen ook leuke onderdelen, houdt het programma in de gaten."

"Heeft u nog niet gedoneerd en heeft u de cheque nog, laat deze niet verloren gaan en steun een initiatief. Het zou zonde zijn als er wederom veel geld, beschikbaar gesteld door de gemeente Overbetuwe, bij het oud papier verdwijnt. Laat dit niet gebeuren en doneer de cheque aan een initiatief."