persoonlijke postzegels (uitgave Globe Zetten)
persoonlijke postzegels (uitgave Globe Zetten) Foto: uitgave Globe Zetten

Postzegelavond De Globe in Herveld

HERVELD - Op donderdag 12 april van 19.30 uur houdt filatelistenvereniging De Globe Zetten weer haar maandelijkse postzegelavond in zalencentrum De Hoendrik aan Dorpsplein 22, Herveld. Het wordt een bijzondere avond, namelijk een gecombineerde avond samen met de filatelistenverenigingen De Veluwezoom (Renkum) en Wageningen.

De Globe werkt sinds enige jaren op een vrijblijvende wijze samen met de filatelisten van Renkum en Wageningen. Elk van de verenigingen heeft nu nog een levendige aanhang met ruim voldoende leden voor een zelfstandig bestaan. Een bestuur moet echter ook in de toekomst durven kijken en met het oog op de vergrijzing zou straks best een verdere integratie noodzakelijk kunnen zijn om filatelie in de regio ook in de toekomst te kunnen behouden. Vandaar de samenwerking. Maar voorlopig brengt de gekozen vorm van samenwerking gewoon alleen maar extra gezelligheid.

Er valt weer een avondje gezellig te snuffelen in postzegelboeken en er is een veiling met leuke kaveltjes tegen een heel lage inzet.Via De Globe kunt u bovendien gebruik maken van de rondzenddienst, de nieuwtjesdienst en een internetveiling van het landelijke SamenwerkingsVerband Filatelie.

"Heeft u nog een verzameling of bent u op zoek naar een leuke hobby, kom eens langs. Belangstellenden zijn welkom. De toegang is gratis. Nadere informatie is te verkrijgen bij filatelistenvereniging De Globe Zetten, secretaris J. Niggebrugge, Hoge Riem 3, 6666 JA Heteren; 026 4722637; e-mail niggebrugge@planet.nl; https://www.facebook.com/globezetten.