Oh, wat veel eieren!
Oh, wat veel eieren! Foto:

Dierengeluiden: Bijna pasen

HETEREN - Ja, aanstaand weekend is het weer pasen! Dat betekende vroeger dat je nieuwe kleren kreeg en die dan ook op eerste paasdag aantrok. Al was het vreselijk koud je nieuwe zomerkleren gingen aan. Je zag er dan op z’n 'paasbest' uit. De grote schoonmaak was ook achter de rug en dus ging de kachel uit, anders werden de gordijnen weer vies.

Gelukkig vinden we dat tegenwoordig niet meer zo belangrijk, want met de temperaturen van deze week moet je er toch niet aan denken om in een zomerjurkje of korte broek te lopen. Geen verwarming meer te hebben en het dus gewoon koud te hebben. Nee, eigenlijk zijn we wel blij dat er met die tradities gebroken is. Maar we zijn ook blij dat er niet met alle tradities gebroken is, want we kunnen eerste paasdag wel weer gezellig paaseieren gaan zoeken bij Boerderij Overbetuwe. Kom allemaal op eerste paasdag om één uur naar de Uilenburgsestraat 1b in Heteren, zodat de kinderen net als vorige jaren daar eieren kunnen zoeken. Aansluitend gaan we dan allemaal gezellig naar de kantine om wat te drinken.

Meer informatie over de Boerderij Overbetuwe staat op www.gezinsboerderij.nl of op de Facebookpagina www.facebook.com/kinderboerderijoverbetuwe, je kunt ons natuurlijk ook bellen voor informatie 026 4720707. Onze boerderij is een ANBI instelling, wij stellen het erg op prijs als je een donatie wilt storten op NL 75 RABO 0315 1559 73.