Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team behaalde bij TT Nijmegen een daverende 10-0 zege en HTTC gaat aan de leiding. De winst was minder gemakkelijk dan dat de uitslag doet vermoeden.

Marco Knaap, Lennard Springvloet Dubbeld en AndréJansen moesten vol aan de bak om alle singles te winnen, verder ging de dubbel naar Andre' en Lennard. Het tweede team draait keurig mee in hun klasse. In Afferden werden met ATC de punten gedeeld. Rudy Gerritsen won knap driemaal. Ramona Gerritsen en Patrick van Alst waren eenmaal succesvol. Team drie kwam tegen titelkandidaat Hutaf sterk voor de dag en won met 7-3. Frank Balzer won fraai driemaal en Johan Soppe was met twee zeges ook goed op dreef. Hans Wassink scoorde eenmaal en won samen met Frank het dubbelspel. Het vierde team staat stark bovenaan. Deze week werd Drusus met 7-3 verslagen. Anette Frederiks hield keurig de '100%' vast.

Bert Liethof won tweemaal en Berdien Lammers eenmaal. Berdien en Anette wonnen ook het dubbelspel. Team vijf kan ook nog steeds kampioen worden, maar kampt met diverse blessures.Tegenstander TCB was niet volledig en werd met 9-1 verslagen. Yoeri Liethof en Alaa Alsaaidi bleven knap ongeslagen en Ine Stap moest een partij uit handen geven. Het dubbelspel was een prooi voor Ine en Yoeri.

Bij de jeugd kwam alleen het eerste team in actie, in een spannend duel werden met Hutaf de punten gedeeld. Bart en Daan Barends wonnen tweemaal en Yoeri Liethof scoorde eenmaal. Jammer dat het dubbelspel verloren ging. Meer info over tafeltennis staat op www.httc71.nl.