Een traditionele kinderactractie

HERVELD - Tweede paasdag, 2 april organiseren wij van museumboerderij Den Tip weer deze geweldige traditie, namelijk paaseieren zoeken voor kinderen in de leeftijd tot 10 jaar.

Wat het voor uw kinderen zo lekker maakt is dat wij alleen chocolade eieren verstoppen en ook nog een aantal speciale eieren die de eerlijke vinder recht geeft op een cadeautje! Kom met uw kinderen en/of kleinkinderen naar ons museum en laat ze genieten. Kom op tijd want het zoeken naar de eieren begint precies om 11.00 uur bij museumboerderij Den Tip aan de Schoolstraat in Herveld-zuid.

Paaseieren zoeken in Hemmen

HEMMEN - Maandag tweede paasdag kan men paaseieren zoeken in Hemmen.

Het verzamelen is bij dorpshuis De Oude School om 10.30 uur. Hiervandaan wordt vertrokken naar het bos. Alle gevonden eieren moeten weer worden ingeleverd in het dorpshuis. Deelname is gratis.

Paasbazar

bij v.v. Echteld

ECHTELD - Zaterdag 31 maart houdt de voetbalvereniging Echteld weer haar jaarlijkse paasbazar.

Mooie prijsjes zijn er te winnen bij het ballen gooien, het lichtspel en er kan geraden worden hoeveel geld er in een fles zit. De avond begint om 20.30 uur. 's Middags wordt er gevoetbald zowel door 1 als 2 tegen respectievelijk Oranje Wit en EMM om 14.30 uur. Na de wedstrijd worden er ook rondes met het lichtspel gedraaid. Het spreekt voor zich dat iedereen welkom is.

Eieractie voetbalvereniging SDOO

HETEREN - De jeugd van SDOO gaat weer lootjes verkopen in Heteren.

Jarenlang is het al een traditie: op de donderdag vóór pasen komen jeugdleden van SDOO in Heteren langs de deuren voor de verkoop van lootjes voor de eieractie. De te winnen prijzen zijn geheel in paassfeer, namelijk eieren. Dit jaar komen ze langs de deuren op donderdag 29 maart tussen 18:00 en 21:00 uur. De gewonnen eieren worden meteen overhandigd! De opbrengst van de eieractie komt geheel ten goede aan de voetbalvereniging.