Voorzitter René Klein lankhorst met de voorzitter Tamara Tommel van Fun4Kids
Voorzitter René Klein lankhorst met de voorzitter Tamara Tommel van Fun4Kids Foto:

Opbrengst lentebridgedrive Heteren

HETEREN - Zaterdag17 maart werd door bridgeclub Rijnbridge Heteren voor de vierde keer een ‘lentebridgedrive’ gehouden. De opbrengst van deze ‘goede doelen bridgedrive’ kwam dit jaar ten goede aan het tienjarig bestaan van Fun4Kids Heteren.

Veertig bridgekoppels speelden 24 rondes van vier spellen in een Top Integraal toernooi. Er werd te vuur en te zwaard gekaart om een zo’n hoog mogelijk resultaat te bereiken. De onderlinge uitslagen verschilden dan ook soms behoorlijk. Mijn partner die met veel inzicht , lef en durf op mijn opening uiteindelijk het finale bod liet zien.. groot slem 7 ruiten… als enige…deed aan de tafel de wenkbrauwen fronsen… Hij kwam heel ver... 2 down… maar toch waardering…

Winnaars zijn: 1e plaats Nel van der Laan, 2e plaats Yvonne Kamphuis en Ria Walinga en 3e plaats Henk van Ballegooien met Wil Nas. Het was een heel gezellige bridgemiddag was de mening van de deelnemers. Maar misschien ook wel omdat, met een rijk gevulde prijzentafel, de helft van de bridgers met een leuke prijs huiswaarts gingen. En dat is leuk! De netto opbrengst van deze geslaagde bridgemiddag was zoals uit de foto blijkt een bedrag van 650 euro. Namens een gelukkige voorzitter, Tamara, van Fun4Kids Heteren, werd een ieder bedankt voor de gezellige en sportieve deelname. Op naar volgend jaar voor de vijfde lentedrive weer op de derde zaterdag in maart.