Afbeelding
Foto:

Toneelgroep Hemmen

speelt op locatie

HEMMEN - Toneelgroep Hemmen speelt vier korte voorstellingen op vier verrassende locaties in de directe omgeving van de Hemmense kerk. Het publiek wordt in vier groepen verdeeld die elk een rondje maken langs de optredens. De regie is in handen van Marianne Hermans.

De toeschouwer krijgt een gevarieerd programma waarin ernst en humor elkaar afwisselen. In 'Een praatje in het park' van Alan Ayckbourn ontmoeten vijf totaal verschillende mensen elkaar op een bankje in het park. Kennen ze elkaar? Waar zijn ze naar op zoek?

'Ricottataart' van Rob Scherjon laat twee mannen zien, samen in een kleine ruimte. Wie zijn ze? Waarom zijn ze daar en wat verbindt ze?

'De la 'van Annie M.G. Schmidt is een monoloog zoals alleen zij die schrijven kan. Een oudere vrouw zit in haar keuken en praat ons bij. Over haar man. Over de geel-gestreepte tanga in zijn aktetas.

Het vierde optreden bestaat uit een aantal improvisaties. De spelers hebben verschillende spelvormen in petto en de toeschouwer bepaalt welke kant zij opgaan.

"Nieuwsgierig? Laat u verrassen en ga in april mee op pad. Trek gemakkelijke schoenen aan en houdt er rekening mee dat 'Een praatje in het park' buiten opgevoerd wordt. Uw gereserveerde kaartje haalt u af in het Dorpshuis, waar de koffie klaar staat en waar u in groepen wordt ingedeeld. Na afloop kunt u napraten in het Dorpshuis."

Parkeren kan bij Pannenkoekenbakkerij Aan de Linge. In Hemmen wordt streng gecontroleerd! Data: vrij 13, za 14, zo 15 (matinee) en vrij 20, za 21 en zo 22 (matinee) april. Aanvang: matinee 13.45 uur, avondvoorstelling 19.45 uur. Verzamelen: Dorpshuis De Oude School, Kerkplein 4, Hemmen. Entree: 12,50 euro, kinderen tot 12 jaar 6,25 euro, inclusief koffie of thee vooraf. Reserveren vanaf 15 maart via www.toneelgroephemmen.nl of 0488 451148 (na 18.00 uur).