Kleding- en speelgoedmarkt Valburg nu ook 's avonds!

VALBURG - Ook dit voorjaar is er een markt met als doel geld in te zamelen voor de Jacobusschool.

"Dit keer zal er voorjaars- en zomerkleding verkocht worden vanaf maat 80 - 176. Ook is er buitenspeelgoed te koop. Denk aan skeelers, fietsen, zandbakken, glijbanen, enzovoort." De markt vindt plaats op twee momenten: vrijdagavond 6 april van 19.30 tot 20.30 uur en zaterdag 7 april van 10.00 tot 11.30 uur in de Jacobusschool, Dorpsstraat 5 in Valburg. De toegang is gratis! Alle kleding ligt uitgestald op tafels per maat of hangend.

"U kunt uw eigen kleding te koop aanbieden op deze markt. U vraagt dan een inbrengnummer aan en prijst zelf uw kleding/speelgoed. Van uw opbrengst gaat 15 procent naar de Jacobusschool, de rest is voor u. Win-win situatie dus! Als u een inbrengnummer aanvraagt, ontvangt u een brief met uitleg over hoe alles in zijn werk gaat. Vrijdag 6 april tussen 14.00 en 16.30uur levert u de spullen in op school.

Zaterdag na afloop van de beurs kunt u de niet-verkocht spullen weer ophalen én het bedrag dat uw verkoop opgebracht heeft. Per inbrengnummer kunt u 25 artikelen inleveren. U mag meerdere nummers aanvragen! Inbrengnummers zijn aan te vragen via; markt@jacobusschool.nl."