Clinic Badmintonclub Elst (foto: Astrid Kepers)
Clinic Badmintonclub Elst (foto: Astrid Kepers) Foto: Astrid Kepers

Pluim voor jubilerend BC Elst

ELST - Druk was het, en gezellig. De receptie op 8 maart van Badmintonclub Elst was in alle opzichten een succes. Exact vijftig jaar geleden kreeg de vereniging haar officiële status. Volop reden dus voor een feestavond.

In stamkroeg De Oase verzamelden zich ruim honderd (oud-)leden, (oud)-trainers, ereleden en wethouder Jan van Baal. Hij bracht namens gemeente Overbetuwe felicitaties over én een envelop-met-inhoud. Voor Joop Speijers, al vijftig jaar clublid en zelden een speelavond ontbrekend, was er het erelidmaatschap.

Tijdens de receptie draaiden non-stop foto’s van vroeger. Dankzij een van de clubleden was er voorzien in een professioneel projectiescherm, licht en geluid. Iedereen kletste met iedereen, van groepsvorming was geen sprake en het bleef dan ook nog lang onrustig.

Op zaterdag 10 maart was er opnieuw feest, maar dan voor de leden. Onder leiding van Robin Schier deden in sportcentrum De Helster jeugd en senioren samen diverse badmintonspellen, Bij de clinic van Dennis en Arles Tjin Asjoe werd flink gezweet, maar straalde tegelijk bij iedereen het plezier van de gezichten. Het was badminton en entertainment tegelijk, met aan het einde een demonstratie van wat deze spelers aan snelheid en techniek in huis hadden. Een heerlijk buffet rondde de jubileumviering af.

Meetrainen? BCE is kortom een sportieve én gezellige club. Is badminton wellicht ook wat voor u? Probeer het, kom een keer geheel vrijblijvend meetrainen. Neem contact op met ledenadministratie@bcelst.nl. Of check de website: www.bcelst.nl.