Onze deuren

staan wagenwijd open

HERVELD - "Onze deuren staan wagenwijd open tijdens de start van een nieuw seizoen op zaterdag 31 maart. Dit biedt jong en oud een geweldige kans om onze boerderij uit 1734 te bezoeken en kennis te maken met het leven en werken op de boerderij in vervlogen tijden."

Maak kennis met een waterzolder, waarschijnlijk alleen nog in deze boerderij te zien, de nog zeer originele huiskamer waar de tijd heeft stil gestaan, de kelder met zijn spek bak waar vroeger het varken in werd geslacht, de prachtige opkamer met originele bedstee en de grote zolder vol met historische voorwerpen. Kom op een zaterdag met uw kinderen en/of kleinkinderen naar ons museum en beleef een paar heerlijke, leerzame en ontspannen uurtjes.

De openingstijden van museumboerderij Den Tip zijn als volgt: alle zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur. Entreeprijs: Rondleiding volwassenen kost 2.50 euro en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Ook schenken wij een lekker kopje koffie/thee met een 'ovenheerlijke' appelflap voor drie euro.