Afbeelding
Foto:

Ook ouderen op stap met Vier het Leven

HETEREN - Samen uit, samen genieten´, dat is het motto van stichting Vier het Leven. Al twaalf jaar biedt deze goede doelen organisatie ouderen (vanaf 65 jaar) de gelegenheid om onder begeleiding van een vrijwilliger te genieten van de mooiste uitstapjes naar het theater, concertgebouw, museum of filmhuis. Ouderen die anders niet de deur uit (kunnen) gaan of het ongezellig vinden om alleen te gaan, hebben zo weer mooie belevenissen om naar uit te kijken. Per april kunnen ook ouderen uit Heteren mee.

De kracht van Vier het Leven zit in het maatwerk en de persoonlijke aandacht. Een enthousiaste dame die voor het eerst mee ging vertelt: ¨Eigenlijk kon ik nergens meer naar toe, maar bij Vier het Leven wordt er voor me gezorgd, dat is fijn!¨ Gasten worden persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht door betrokken vrijwilligers. Vier het Leven streeft naar een prachtige belevenis waar de oudere gasten zorgeloos van kunnen genieten. Het resultaat is hartverwarmend: ouderen hebben weer iets om naar uit te kijken, mee te maken en nog lang van na te genieten. Vriendschappen worden gesloten en de gasten hebben weer mooie belevenissen te delen met (klein)kinderen en vrienden.

Gevarieerd programma
"Bent u benieuwd naar het aanbod van Vier het Leven? Alle genres zijn vertegenwoordigd in het aanbod van Vier het Leven. De regio Nijmegen-Noord bezoekt stadsschouwburg en concertgebouw De Vereeniging, Theater De Molen en Cinema Roma. Ouderen maken hun keuze uit het programma-aanbod van Vier het Leven en melden zich daar vervolgens aan. De deelnemers betalen de arrangementsprijs bestaande uit het toegangskaartje, consumpties, vervoer en bespreekkosten. Vier het Leven is een goede doelen organisatie die wordt gesteund door gemeenten, donateurs, bedrijven en fondsen zodat de kosten voor de realisatie van haar activiteiten zo laag mogelijk blijven.

Wilt u mee? U kunt het programma gratis en vrijblijvend aanvragen op werkdagen via 035 5245156. Het programma wordt per post toegestuurd. Het overzicht met de geselecteerde uitstapjes is eveneens te vinden op: www.4hetleven.nl. Mee als vrijwillig begeleider? U vindt het aanmeldformulier op de website."