John van Wijk geeft graag advies over de aankoop van een rijwiel bij Fiets Outlet Elst.
John van Wijk geeft graag advies over de aankoop van een rijwiel bij Fiets Outlet Elst. Foto:

Met een rijwiel van Fiets Outlet Elst

fiets je fluitend en extra voordelig weg!

ELST – Je wilt een fiets, waarvan je jarenlang wilt genieten? En het hoeft niet de meest trendy uitvoering te zijn? Kijk dan eens bij Fiets Outlet Elst, waar een enorme keuze is in veelal overjarige modellen, die tegen schrikbarend lage prijzen worden aangeboden. Tot zelfs zestig tot zeventig procent van de adviesprijs!

Bij Fiets Outlet Elst staan honderden rijwielen –van kinderfiets tot aan de elektrische fiets- op een eigenaar te wachten. Rijwielen, die door Fiets Outlet Elst zijn opgekocht in grote partijen bij fabrikanten en importeurs. Nieuwe rijwielen, waarop ook de gewone garantie en service wordt gegeven. Van overjarige modellen, waarmee niets mis is. Ze worden tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden. Je ziet er allerhande merken zoals Sparta, Batavus en Gazelle!

Je kiest in de showroom bij Fiets Outlet je favoriete fiets uit, en krijgt er de gelegenheid om een proefrit te maken op het industrieterrein. Beslis je tot aankoop, wordt het rijwiel fietsklaar gemaakt en kan òf thuis worden afgeleverd òf opgehaald bij een van de Van Dam Tweewielers-winkel in Elst of Gendt.

Fiets Outlet Elst aan de Edisonweg 17 in Elst is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur; zaterdags van 9.00 tot 17.00 uur.