Schoolvoetbal Neder-Betuwe weer van start

NEDER-BETUWE - Binnenkort wordt er weer volop gestreden tussen de scholen van de gemeente Neder-Betuwe en Lienden tijdens het Prima voor Elkaar schoolvoetbaltoernooi.

De wedstrijden worden zoals ieder jaar gespeeld op sportpark de Hoeken bij vv Uchta en zullen op de volgende woensdagmiddagen gespeeld gaan worden: 28 maart – 4 april – 11 april en de wedstrijden beginnen om 13:00 uur. Voor de beste teams is er ook een finaleavond op 13 april en begint om 18:00 uur.

Op deze dagen zullen er ongeveer 420 deelnemers meedoen en er zijn in totaal 76 wedstrijden te spelen deze dagen. "Dit jaar zal voor de laatste keer de wedstrijden zijn van 11x11, want de KNVB heeft landelijk de regels hiervoor aangepast en zijn wij ook genoodzaakt om hier ook gehoor aan te geven. Natuurlijk blijven de wedstrijden van 7x7 bij zowel meisjes, jongens en mixteams gewoon gespeeld worden."

De organisatie heeft ook een website in gebruik genomen, waar de wedstrijd schema`s op vermeld zijn. Op www.schoolvoetbalbs.nl staan op welke tijden de scholen de wedstrijden moeten spelen. Iedereen is welkom om te komen kijken.