Levendig verkiezingsdebat

ZETTEN - Op 14 maart werd er in het HPC in Zetten gedebatteerd over de toekomst van Zetten. De politieke partijen reageerden op stellingen van Zicht op Zetten en probeerden aan de honderd aanwezigen duidelijk te maken waar de verschillen lagen.

Er moet wel wat gebeuren om Zetten een levendig en verbonden dorp te laten blijven. Daarover was iedereen het eens. Iedereen wil goed luisteren naar de inwoners, maar in de praktijk blijkt dat toch vaak lastig. Mede door de debatleider Gijs Beekhuizen was het een geslaagde avond, die door verschillende deelnemers werd gekwalificeerd als het beste debat uit de hele cyclus voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Door de politici werd Zicht op Zetten benoemd als een goede brug tussen inwoners en gemeente. "Nu gaan we hopen dat de gevraagde centrum regisseur er ook echt komt, evenals een ondersteuning voor de samenwerking tussen de zeven instellingen die zich met onderwijs en kinderopvang bezig houden." Uiteraard was er nog iets waar iedereen het over eens was: ga stemmen op 21 maart.