Survival bij de StoryKeepers (foto: Elly Vergunst-van Schaik)
Survival bij de StoryKeepers (foto: Elly Vergunst-van Schaik) Foto: Elly Vergunst-van Schaik

Survival-speurtocht StoryKeepers in Heteren

HETEREN - De komende StoryKeepermiddag staat opnieuw in het teken van survival. (T)op survival met touw, kompas en kaart.

Het StoryKeeperteam heeft voor vrijdagmiddag 30 maart een survival-speurtocht georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar in sportzaal Het Binnenveld in Heteren. De voorwerpen ‘touw’ en ‘kompas’ hebben de vorige twee StoryKeepermiddagen een belangrijke rol gespeeld. Deze keer komt daar de ‘kaart’ bij. Wat heeft die kaart met het bijbelverhaal over een belangrijke minister te maken? Na het smakelijke en gezellige ‘Knabbel-en-Babbel-moment gaan alle kinderen op survival-speurtocht. De kinderen uit groep 1 - 3 gaan met behulp van een speciale indianen-survivalkaart op speurtocht in en rond Het Binnenveld. De kinderen uit groep 4 - 8 gaan in groepjes (met leiding) met behulp van een plattegrond op zoek naar straten. Onderweg spelen touw, kompas, verrekijker en survival-opdrachten een rol. Het belooft een coole speurneuzen-middag te worden! Niet missen dus! Zorg dat je er bij bent! De kosten voor deze middag zijn 1 euro.

De kinderen van 4 -12 jaar zijn vrijdag 30 maart van 13.30 – 16.00 uur welkom in sportzaal Het Binnenveld in Heteren. Vanaf 13.15 uur staan de deuren open! Voor vragen of aanmeldingen om te helpen kan men een e-mail sturen naar: storykeepersheteren@gmail.com.