Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team verspeelde tegen Relax kostbare punten. Het zat niet mee, Marco Knaap moest na de eerste partij, die hij wel won, geblesseerd opgeven.

André Jansen won keurig tweemaal, de eindstand werd 7-3. Het tweede team behaalde bij BIT.nl een mooie 7-3 overwinning. Rudy Gerritsen won fraai driemaal. Ronald Stevens won tweemaal en Patrick van Alst eenmaal, verder wonnen Ronald en Patrick het dubbelspel. Ook team drie kwam goed voor de dag, Slagvaardig werd met 8-2 verslagen. Ruud van Kooij stal, met drie zeges, de show. Cees van de Lindeloof en Hans Wassink wonnen tweemaal en samen ook de dubbel. Het vierde team gaat als de brandweer, deze week werd Gazelle met 10-0 verslagen. De fietsenmakers hadden tegen Anette Frederiks, Bert Liethof en Bart Barends niets in te brengen. Team vijf draait ook prima, Kracht & Vrienschap werd met 7-3 verslagen. Alaa Alsaaidi en Yoeri Liethof wonnen mooi driemaal. Het dubbelspel ging naar Ine en Yoeri.

Het eerste jeugdteam heeft het niet gemakkelijk en koploper Westa was met 8-2 te sterk. Bart Barends en Yoeri Liethof wisten eenmaal te scoren. Invaller Niels Loeffen weerde zich kranig op dit hoge niveau. Het tweede team won tegen Hutaf met 6-4. Het was een leuke wedstrijd met veel slagenwisselingen. Julian Verhoef, Milan Roelofs en Bodhi Lindeboom wonnen ieder tweemaal. Jammer dat het dubbelspel nipt verloren ging.

Voor info over tafeltennis zie www.httc71.nl